Zody logo
Zody ICT    ·    Contact

Zo die heeft verstand van ICT

Systeembeheer en ontzorgen

Onze experts denken graag met u mee. Wij nemen de complexe ICT-processen voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Goede communicatie vinden wij hierbij van groot belang. Wij zijn op uw locatie, maar ook op afstand, het centrale aanspreekpunt voor uw onderneming. Door regelmatig uw vestiging(en) te bezoeken, worden wij met uw medewerkers en in uw organisatie vertrouwd. Hierdoor bereiken we gezamenlijk een optimaal resultaat en zijn wij u van dienst bij al uw automatiseringsvraagstukken.

Server virtualisatie

Uw bestaande omgeving kan bestaan uit één of meerdere servers. Door de, software van deze, servers te virtualiseren, reduceren we het geheel tot één hardware platform. Dit zonder velies van functionaliteit of performance. Vooral bij het vervangen of aanschaffen van meerdere servers zullen de aanschaf- of migratiekosten op de traditionele manier vele malen hoger liggen dan bij een virtuele oplossing. Daarnaast is een systeem eenvoudiger uit te breiden / op te schalen wanneer deze is gevirtualiseerd.

Private Cloud diensten

“De Cloud” neemt toe aan populariteit maar past dit binnen uw branche en uw organisatie? Hoe ondersteund u thuiswerken en voldoet u aan het beschermen van persoonsgegevens? Zody heeft een private cloud platform waarmee uw gegevens overal en veilig beschikbaar zijn via uw eigen private cloud. Uw informatie is beschikbaar middels systemen welke aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Zo wordt uw informatie te allen tijde met de hoogst mogelijke beveiliging versleuteld wanneer deze wordt opgeslagen of verzonden. Daarbij komt dat onze cloudoplossingen draaien op servers die zich bevinden in streng bewaakte datacenters op Nederlands grondgebied.

Backup

Uw kostbare bedrijfsgegevens buiten uw bedrijf opgeslagen in een streng bewaakt datacenter op Nederlands grondgebied? Wij hebben hiervoor de geschikte oplossing welke we in eigen beheer hebben. Hiermee bent u verzekerd van een actuele kopie die eenvoudig door u kan worden opgevraagd of teruggezet. Met een dagelijkse back-up wordt de noodzaak van de opslag op lokale media, zoals tape, overbodig. Voor notariële-, juridische- en financiële-organisaties bieden wij een op maat gesneden back-up schema aan welke voldoet aan de branche-richtlijnen.

Security

Onze beveiliging richt zich op het beschermen van informatie van de thuis- en mobiele- werker tot aan de beveiliging van de ICT-omgeving van uw kantoor.Uw informatiesysteem reikt verder dan alleen een computer of laptop. Onze expertise ligt in de beveiliging van de gehele keten. Met eenvoudige maar krachtige oplossingen, zoals SSL-certificaten en antivirus realiseren we veilige (intranet) websites.

Telefonie

Telefonie kan altijd slimmer. Wanneer het gaat om het managen van binnenkomende gesprekken, koppelen van meerdere vestigingen of omdat u wilt besparen op uw telefoniekosten. Met VOIP (Voice Over IP) belt u niet alleen goedkoper maar heeft u meer mogelijkheden tot uw beschikking. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf uw smartphone bellen met uw vaste nummer en laat u uw thuiswerkers deel uitmaken van uw telefonie oplossing.

JURIDISCH
& NOTARIËLE DIENSTVERLENING

ZODY is gespecialiseerd in het verzorgen van ICT-oplossingen voor het notariaat. Landelijk ontzorgen wij meer dan 50 notariskantoren. Onze kracht ligt in onzeuitgebreide kennis van notariële software zoals Van Brug, Quantaris en Assyst . Daarnaast ondersteunen we diensten zoals Afas , Kadaster, KvK-online, safesign, KPN en Quovadis certificaten.